torsdag den 20. juni 2013

Anmeldelse af Ristorante Santoni

Her I aften har kæresten og jeg været ude og spise på en meget dyr og fin restaurant.
Grunden til besøget er at vi et stykke tilbage har fået foræret et gavekort til Ristorante Santoni inde I hjertet af københavn. Vi har glædet os hele ugen til endelig at kunne nyde en fantastisk aften på restauranten sammen.
Desværre gik besøget ikke specielt godt, det var faktisk en katastrofe.
Vi havde bestilt bord til kl. 19:00 og da vi ankom fik vi et bord udenfor, hvilket vi selv ønskede. Inden vi så overhovedet nåede at sætte os kom tjeneren med første ret på værdibeviset. Vi havde hverken  modtaget drikkevarer, blevet tilbudt salt og peber, vand, brød eller andet.
Kort efter kom tjeneren med et glas af en dårlig champagne.
Det værste var nu, at da ingen af os endnu var færdige med forretten, og på nuværende tidspunkt havde vi siddet på restauranten i maks 10 min. kom tjeneren med næste ret. Han satte den ved siden af os, og vi matte bede ham om mulighed for at spise vores forret færdig.
Dette resulterede I at vi matte side og vente en halv time på retten igen, og da den endelige ankom var den kold og på andre tallerkner.
Der var mange ting galt løbende hen ad aftenen.
Jeg vil bestemt ikke anbefale nogle til at besøge Ristorante Santoni. Priserne er alt for høje, meget dårlig, og maden var meget ringe. Her er et par billeder af to af retterne.

 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar